PRESENTACIÓ

SOM ART és un col·lectiu d'artistes emergents format per Marta Domènech, Inma González i Blanca Martínez.

Provenim d'àmbits diversos com la filologia, la pedagogia, el treball social, l'antropologia, la ciència i l'enginyeria i ens uneix la nostra manera de viure l'art: com una prolongació del que som; com un reflex de la nostra necessitat d'expressar-nos i descobrir-nos.

El grup s'origina gràcies a la confluència de la curiositat i la passió per tota manifestació plàstica i la consciència sobre les mancances que pateix l'individu contemporani a nivell expressiu/creatiu i espiritual/anímic. L'expressió artística ens acompanya en el camí de cerca del sentit de la vida i en el desig de comprensió de la condició humana. L'art és per nosaltres l'instrument que ens encamina al contacte profund amb la nostra veritable naturalesa. Creiem que només des d'aquesta vivència es manifesta el potencial creatiu, present en totes les persones.

La nostra activitat combina la creació individual i la impartició de tallers des de les branques de la il·lustració, la fotografia, la pintura, les arts escèniques, etc. amb la creació conjunta. Aquesta col·laboració en grup neix de l'interès per promoure i compartir l'experiència creativa i dur a terme projectes artístics relacionats amb el desenvolupament de l'individu i la seva transformació interna. És, per tant, que la nostra actuació com a col·lectiu es proposa interactuar amb sectors socials desfavorits mitjançant exposicions, tallers i publicacions digitals, entre d'altres.1 comentario:

  1. Hola! Em caldria contactar amb vosaltres per a possibles programacions. Em podríeu enviar un correu a info@latroca.com? No trobo cap contacte...
    Gràcies!!!

    ResponderEliminar