QUI SOM


Marta Domènech i Cañas
Sóc treballadora social i antropòloga, i la meva vida professional s'ha encaminat vers el camp social. Tanmateix, l'any 1994, vaig començar en una escola de pintura, i des d'aleshores, he continuat aprenent, i amb els anys, també he anat fent exposicions. Els temes del meu treball han evolucionat del paisatge a la figura humana. Una altra de les meves passions és la fotografia i, com antropòloga que sóc, m'entusiasma especialment la fotografia de viatge. Recentment, he descobert, a més, el treball en fang, amb el què segueixo en la línia figurativa. Actualment, compagino la meva vessant artística i la meva vessant social amb la impartició de tallers de creixement personal, en els què l'art n'és un dels protagonistes.

Inma González Mateos
Llicenciada en filologia anglesa per la Universidad de Salamanca i amb formació relacionada amb l'àmbit de la pedagogia, la literatura i els idiomes, vaig decicidir canviar de rumb professional: l'any 2004 vaig reprende el meu interès inicial en el treball artístic i artesanal. Posteriorment, vaig obtenir el títol d'auxiliar de maquinària escènica i construcció de decorats i, des de llavors, procuro mantenir un aprenentatge continu. En l'actualitat, dissenyo i construeixo titelles i material escenogràfic lleuger per a companyies de teatre i circ, així com per a empreses, escoles i particulars.

Blanca Martínez Garriga
La meva formació acadèmica ha estat orientada cap a les ciències: enginyera química per la Universitat de Barcelona i doctorada en microbiologia per la mateixa universitat. En acabar els estudis, vaig marxar a l'estranger a realitzar un post-doctorat en biologia molecular. Dos anys i mig després, vaig tornar a Barcelona, on vaig abandonar totalment la meva formació científico-tècnica i em vaig iniciar en el món del dibuix i l'escriptura. Des d'aleshores, dedico gran part del meu temps a l'aprenentatge de diverses tècniques artístiques i literàries. Gràcies a allò que aprenc, desenvolupo les meves pròpies històries. L'agost del 2011 vaig acabar el meu primer conte titulat "No passa res...". Actualment segueixo creant històries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario